avbryt

Att starta en webbshop med PandaCommerce är enkelt och kostnadsfritt! PandaCommerce är utformat för att vara ett verktyg som är lätt att använda och effektivt för att få sälj snabbt. För att komma igång med din webshop krävs det inga förkunskaper och du kan känna dig trygg. I vårt billigaste paket har vi inga fasta kostnader för dig som inte har kommit igång än.

Efter du startat din webshop så väljer du först vilket tema som du vill använda, alla våra teman är responsiva, dvs att de ser bra ut på mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Därefter kan du koppla upp din butik mot en av våra försäljningskanaler bl.a. Tradera, Fyndiq och CDON. Detta är vår lösning på hur du kan komma igång med ditt sälj väldigt snabbt, utan att lägga tid och pengar på marknadsföring innan du får ditt första sälj i din webbshopp.

Vår video ger dig en snabb genomgång om hur PandaCommerce fungerar.

Innan du kan sälja i din webbutik måste du också ha en betallösning. Alla kunder får ett Stripe-konto automatiskt som tillåter dig att ta emot betalningar via kreditkort direkt, men det går också att välja andra sätt att ta betalt med. Olika betallösningar kostar olika, så det kan ibland vara svårt att hitta någon som passar för just dig. Rådfråga gärna med oss om du inte redan har bestämt dig så hjälper vi dig gärna att komma igång.

När du börjar att få beställningar via din webshop eller försäljningskanaler så är det ganska lätt att hantera i början, men när du kommer upp i volymer, så börjar det att bli jobbigt att skriva ut fraktetiketter, därför har vi kopplingar till bland annat Unifaun / Pacsoftonline, som är det mest använda TA-systemet bland e-handlare i Sverige. Med vår integration kan du skriva ut massor av fraktetiketter med ett par klick, samt att dina kunder får en spårningskod där de kan följa sin försändelse.

När man startar sin första webshop så är man inledningsvis ganska nöjd med att helt enkelt komma igång med försäljningen, men ju mer man växer, desto högre krav får man på design, funktionalitet och så vidare. Därför är PandaCommerce byggt på ett sätt som gör att du alltid har full kontroll genom att vi ger dig full möjlighet att ändra runt i dina teman och du kan till och med skapa ditt helt egna tema. Det är till och med möjligt att skapa helt egna integrationer eller appar tack vare vårt öppna API så du kan få din butik till att spara tid och pengar eller helt enkelt göra häftiga funktioner åt dina besökare.

Starta webshop nu! genom att klicka på knappen nedan, inga kreditkort behövs och du har alltid 14-dagar gratis prövotid.